AKÇAPINAR MESİRE ALANI TAMAMLANIYOR


Bozkır’ın en önemli piknik alanlarından olan Akçapınar Koruluğunda düzenleme çalışmaları tamamlanıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Ünlü, mesire alanının Bozkır’a hayırlı olmasını diledi.

Akçapınar ve Aygır Pınarı Mesire alanının 2016 yılında C tipi mesire alanı olarak tescilini yaptıklarını ve bu çerçevede Akçapınar Mesire Alanında düzenleme çalışmasının yapıldığını söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Aygır Pınarında da düzenleme çalışmalarının yapılacağını belirtti. Akçapınar mesire alanının, ilçe merkezine yakınlığıyla büyük önem arz ettiğini ve hafta sonları dolup taştığını da sözlerine ekleyen Başkan Gün, “yeşil dokunun korunmasına ve yeşil alan varlığının arttırılmasına büyük önem veriyorum. Akçapınar Mesire alanı da önem verdiğim yerlerden bir tanesi ve burada güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Burası tam anlamıyla tamamlandıktan sonra çok cazibeli bir yer olacak. Düzenleme çalışması yapacağımız diğer bir alan ise bölgenin göz bebeği olarak nitelendirdiğim Aygır Pınarıdır. Burada da doğal yapı bozulmadan kamelyalar yerleştirilip piknik alanları oluşturulacak. Mevcuttaki mescit ve tuvaletin yeri değiştirilip piknik yapmaya müsait alanlar oluşturacağız. Aygır pınarı yolumuzun da asfaltını bu yıl tamamlamış olacağız. Bu vesileyle çalışmaların yapılmasında emeği geçen başta Orman ve Su İşleri Bakanlığımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
AKÇAPINAR MESİRE ALANI TAMAMLANIYOR AKÇAPINAR MESİRE ALANI TAMAMLANIYOR Reviewed by Bozkır Dernekleri on Nisan 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.